Reparation og service af hårde hvidevarer på Sjælland og i København

Ring 22 23 68 08 alle ugens dage fra 08:00 til 22:00

 

Prisen for kørsel er den samme, uanset hvor i vores køreområde du bor

Bestil besøg af en teknikerSe hvor vi kører

Få dine hvidevarer til at holde længere

Hvordan får du dine hvidevarer til at holde længst muligt? Hvordan undgår du sur lugt fra vaskemaskinen? Hvordan gavner du miljøet ved at vedligeholde dine hvidevarer? Få svar på alt det og meget mere i vores gode råd, hvor du får tips til at vedligeholde dine hårde hvidevarer, så de holder længere og er billigere i drift.

Tryg reparation under corona

Vi tager naturligvis alle nødvendige forholdsregler under corona-situationen, så du trygt kan få repareret dine hvidevarer – uden at bekymre dig om smittefare.

Hvis du vil vide mere, så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 22 23 68 08, hvor vi er klar til at hjælpe alle ugens dage fra 8-22.

Hvidevareservice og reparation

i København og på Sjælland

Hvis dine hvidevarer er gået i stykker, kan vi hjælpe dig. Hos os får du professionel hvidevareservice, fx reparation og service, og vi hjælper både private, firmaer og boligselskaber.

JF Hvidevareservice er et af de billigste på markedet, og vi bestræber os altid på at komme inden for 24 timer (så vidt muligt), hvis dine hvidevarer er stået af.

Når du ringer til JF Hvidevareservice er det altid en tekniker, du får i røret. 

Hvidevare tekniker Jan Fevre

Vil du ringes op?

2 + 14 =

Hvidevareservice og reparation

Vi servicerer stort set alle mærker hvidevarer og hjælper også gerne over telefonen

JF Hvidevareservice er en virksomhed med mange års erfaring inden for udvalgte mærker. Ofte kan vores hvidevaretekniker vurdere i telefonen, om der er brug for, at vi kommer ud, eller om det er noget, du selv kan klare, – og vi hjælper gerne i telefonen.

Vores hvidevarereparatører har altid et udvalg af reservedele i bilen, således vi kan klare opgaven ved første besøg. Visse produkter har brug for løbende service. Mange af tingene kan du klares selv ved at følge brugsanvisningen, mens andre ting skal klares af en tekniker.

De fleste maskiner kommer med en fejlkode, når der er noget galt, og finder du ikke koden, så hjælper vi gerne med det også. Hvidevareservice udføres altid hos dig, så det er nemt for dig. Vi vil så vidt muligt komme inden for 24 timer.

Reparation og service af hvidevarer

Vi reparerer og servicerer langt de fleste mekaniske og elektriske fejl i hvidevarer, som fx ovne, opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere. Vi har mange års erfaring, og ofte kan vi løse problemet på stedet.

>> Læs mere her <<

Reparation af vaskemaskine

Se hvor vi kører

Vi kører hovedsageligt i København, Roskilde, Hillerød, Køge, Greve, Solrød, Ringsted, Sorø og Næstved og de omkringliggende områder. Klik her og se kortet over de områder, vi kører i.

>> Læs mere her <<

Service på ovn
Reparation af opvaskemaskine

Det er billigere end du tror

Hos os får du de måske billigste priser på markedet plus hurtig og god service. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud, – og vores priser er altid billige uanset, hvor på kortet du bor. 

>> Læs mere her <<

Servicebilen på vej til hvidevare reparation

Har du brug for hjælp?

Ring til os alle ugens dage mellem 08:00 og 22:00 på telefon 22 23 68 08. Vi kører i København og store dele af Sjælland.

>> Læs mere her <<

Vi kører ud på det meste af Sjælland og i København

Vores hvidevare tekniker kører på store dele af Sjælland og i København. På kortet til højre kan du se i hvilke områder, vi kører.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med dine hvidevarer, og du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe – også selvom du bor udenfor kortet.

Vi kører hovedsageligt i Storkøbenhavn, Køge, Næstved, RoskildeHillerødRingsted, Næstved og i alle omkringliggende byer. Som hovedregel er det Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Er du i tvivl om vi kører i dit område, er du altid meget velkommen til at ringe. 22 23 68 08 for hvidevareservice, eller hvis du har spørgsmål omkring hvidevare reservedele.

 

Se kortet over hvor vi reparerer hvidevarer på Sjælland

Skal du aflyse et besøg?

Ønsker du at afbestille dit teknikerbesøg, skal dette ske pr. telefon på 
22 23 68 08, minimum 24 timer før den aftalte tid.

Vi accepterer ikke afbud pr. sms.

Overholdes dette ikke, vil du blive faktureret 300 kr. for forgæves teknikerbesøg.

Gode råd om hårde-hvidevarer

Hvordan afkalker man en vaskemaskine?

Hvordan afkalker man en vaskemaskine?

Det giver god mening at afkalke din vaskemaskine. Det gør nemlig, at den holder længere og bruger mindre energi. Men hvordan gør man egentlig? I den brugsvejledning, du har fået med vaskemaskinen, kan du læse producentens anbefalinger i forhold til afkalkning af din...

læs mere
En tilkalket vaskemaskine går tit i stykker

En tilkalket vaskemaskine går tit i stykker

En tilkalket vaskemaskine er måske den mest almindelige årsag til, at vaskemaskiner går i stykker. Det skyldes, at varmelegemet går i stykker, fordi man ikke har afkalket maskinen. Hver gang du bruger din vaskemaskine, vil der aflejre sig kalk på varmelegemet. Det...

læs mere
Derfor bager din ovn ujævnt

Derfor bager din ovn ujævnt

De fleste af os har prøvet at sætte noget i ovnen og opdage, at ovnen bager ujævnt. Den ene side af maden er måske bagt lidt for meget, mens den anden måske har fået lidt for lidt. Men hvorfor bager ovnen ujævnt? For mange plader i en traditionel ovn Når en ovn ikke...

læs mere