Bestil et besøg af en hvidevare tekniker

Du kan ringe og bestille et besøg af vores hvidevare tekniker alle ugens dage fra 8-22 på telefon 22 23 68 08 eller på mail info@jfhvs.dk. Du er også meget velkommen til at bruge kontaktformularen her:

Vil du ringes op?

Send os en besked, og så ringer vi hurtigt tilbage.

Skriv gerne hvilken type hvidevarer og/eller model, du ønsker hjælp med.

Du er velkommen til at ringe alle ugens dage fra 8-22 

Vores teknikere har mange års erfaring fra branchen og kender alle de gængse mærker på markedet. Derfor kan du hurtigt få hjælp, når der er problemer med vaskemaskine, tørretumbler eller andre hvidevarer. 

Hvis du vil booke en tid hos os, kan du kontakte os alle ugens dage fra kl. 8-22. Oftest kan vi planlægge et besøg inden for en dag eller to, så du hurtigt kan få dine hvidevarer op at køre igen.

Du kan enten kontakte os på telefon 22 23 68 08 eller på mail info@jfhvs.dk. Du er også meget velkommen til at bruge kontaktformularen ovenfor.

For at du kan få så god og hurtig hjælp som muligt, så skal du oplyse mærket på din hvidevare. Hvis det er en vaskemaskine eller tørretumbler, er der muligvis også en fejlkode, og hvis du også oplyser den, er vi godt på vej til en hurtig reparation. 

Hvidevare service og reparation på hele Sjælland

Vi kører over næsten hele Sjælland, og hvis du vil se, hvilke områder vi dækker, kan du klikke her.

Hvis du bor lidt uden for de områder, vi kører i, er du også velkommen til at kontakte os. Vi får det som regel til at lykkes, hvis der er behov for et besøg lidt uden for vores normale køreområde. 

Hvad koster en reparation?

Prisen på din reparation afhænger af flere ting. Nogle gange kan du selv rette fejlen, og andre gange kan det være nødvendigt med en reservedel. Men en ting er sikkert: Det kan ofte betale sig, for det er oftest billigere, end du tror. De fleste reparationer kan udføres rimelig hurtigt, og reservedelene er som regel forholdsvis billige. 

Når man sammenligner med prisen for nye hvidevarer, er det derfor altid en rigtig god ide at vælge at reparere din ovn, vaskemaskine, tørretumbler eller opvaskemaskine, fordi det er meget billigere end at investere i nyt.