Om JF Hvidevareservice

JF Hvidevareservice er en virksomhed med mange års erfaring inden for udvalgte mærker.

Kontakt JF Hvidevareservice, når dine hvidevarer skal repareres eller serviceres

Ofte kan vores hvidevaretekniker vurdere i telefonen, om der er brug for, om vi kommer ud, eller om det er noget, du selv kan klare. Nogle gange kan vi også klare et problem over telefonen, så du er altid velkommen til at ringe for at få et godt råd.

Vores hvidevarereparatører har altid et udvalg af reservedele i bilen, således at vores reparatører kan klare opgaven ved første besøg. Visse produkter har brug for løbende service. Du kan klare det meste selv ved at følge brugsanvisningen, mens andre ting skal klares af en tekniker.

De fleste maskiner kommer med en fejlkode, når der er noget galt.

Hvis du ikke kan finde koden, så hjælper vi gerne med det også. Hvidevareservice udføres altid hos dig, og vi bestræber os på at komme inden for 24 timer.

Kontakt os gerne telefonisk, uden beregning, for at få en vurdering af, om en reparation kan få din hvidevare til at fungere.

JF Hvidevareservice hjælper dig med at få dine hvidevarer repareret og serviceret professionelt og billigt, og vi kører på det meste af Sjælland og i København og på Sjælland, så hvis du bor i Køge, Næstved, Roskilde, Greve, København, Ringsted, Sorø eller en af de omkringliggende byer, så er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 22 23 68 08.

Se hvor vi kører.

Vil du ringes op? Send os en besked, og så ringer vi hurtigt tilbage.

2 + 11 =