Reparation af hvidevarer

Ved JF Hvidevareservice klarer reparation af hvidevarer med kvaliteten i top og prisen i bund

Vi reparerer både komfurer, ovne, tørretumblere, vaskemaskiner, opvaskemaskiner og andre hvidevarer

 

Reparation af hvidevarer

Er vaskemaskinen gået i stykker? Virker tørrerumbleren ikke? Eller strejker opvaskemaskinen? Så ring til os. Vi klarer reparation af dine hvidevarer, så de kan køre igen.

Du kan ringe til JF Hvidevareservice alle ugens dage (mandag til søndag) fra kl. 8.00 til 22.00.

Det gælder også helligdage.

 

Kontakt

Ring: 22 23 68 08

Eller brug vores kontaktformular her på siden.

Eller send en e-mail til info@jfhvs.dk.

HUSK: Vi svarer ikke på sms’er!

 

Afbestilling

Ønsker du at afbestille dit teknikerbesøg, skal dette ske pr. telefon på 22 23 68 08, minimum 24 timer før den aftalte tid.

Vi accepterer ikke afbud pr. sms.

Overholdes dette ikke, vil du blive faktureret 795 kr. inkl. moms for forgæves teknikerbesøg.

 

 

Vil du ringes op? Send os en besked, og så ringer vi hurtigt tilbage.

11 + 13 =

Alle reparationer udføres med reservedele i høj kvalitet

Ved at bruge reservedele i høj kvalitet, kan vi garantere lang levetid på dem. Skulle det ske, at vi ikke har reservedele til det vi skal bruge, kommer du ikke til at betale for to gange hos os. Der er ingen reparation, der er for lille eller for stor, så bare ring og spørg – vi skal nok hjælpe dig.

Godt håndværk og service er vores varemærke. Vi går ikke på kompromis med vores arbejde, og derfor er det vigtigt for JF Hvidevareservice, at du er tilfreds fra vi kommer, og til vi kører!

Skulle vi komme ud for, at reparationen bliver for dyr, når vi har fundet fejlen, så har vi en aftale med en leverandør, som hjælper dig med nye produkter til meget fordelagtige priser og med gode rabatter. Kontakt vores tekniker på tlf. 22 23 68 08.

Rengøring af vaskemaskine

Vi servicerer og reparerer stort set alle hvidevare mærker

Hvidevarer er de vigtigste redskaber i hjemmet for de fleste familie. Ydermere er anskaffelsen af ny tørretumbler, vaskemaskine, ovn eller andre hvidevarer også ofte en dyr fornøjelse at anskaffe sig.

Vores teknikere kan reparere og servicere hvidevarer i alle de gængse mærker, blandt andet Electrolux, Samsung, Smeg, Bosch, Siemens, Gram, Miele, Hoover, Bauknecht, Ariston og AEG.

Brug derfor altid en specialist, som os, når dine hvidevarer skal repareres eller serviceres, så er du sikker på at dine produkter opretholder den bedste værdi.

Har du for hjælp til at reparere dine hvidevarer?