Hvidevare reparation Næsted og Ringsted

Vi reparerer hvidevarer over næsten hele Midt- og Sydsjælland

Hvis du skal have repareret din vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler, så ring til os. Vi kører over det meste af Midstjælland og næsten hele Sydsjælland. Klik her for at se kortet over de postnumre, vi kører i.

Hvis du er i tvivl, om vi kører i dit område, er du altid velkommen til at ringe på 22 23 68 08. Telefonen er åben alle ugens dage fra kl. 8-22. 

JF Hvidevareservice har kontor i Toksværd ved Næstved. Selvom vi reparerer hvidevarer over det meste af Sjælland, så er Midt- og Sydsjælland vores hjemmebane. Vi har rigtig mange kunder i Næstved, Ringsted, Sorø og Køge, der skal have repareret eller lavet service på enten opvaskemaskine, vaskemaskine eller tørretumbler. 

Hjælpen er nær, når det gælder hvidevare reparation i Næstved, Ringsted og de omkringliggende byer.

 

Hurtig hjælp, når din vaskemaskine, tørretumbler eller opvaskemaskine går i stykker

Hvidevare reparation Næstved, Ringsted, Sorø, Køge og oplandet omkring

De fleste bruger deres hvidevarer næsten hver eneste dag, og derfor er der også brug for hurtig hjælp, når uheldet er ude. Vi kan som regel komme meget hurtigt på besøg, så du kan få dine hvidevare kørende indenfor nogle få dage.

 

Når du passer godt på dine hvidevarer, forlænger du levetiden på dem

Få råd og vejledning til hvordan du selv kan vedligeholde og rengøre dine hvidevarer

Hvis du ved, hvordan du skal vedligeholde og rengøre dine hvidevarer, kan du forlænge levetiden på dem. Det minimerer nemlig risikoen for reparationer. Oftest er det billigst og bedst for miljjøet at reparere din gamle vaskemaskine, tørretumbler eller opvaskemaskine frem for at købe nye hvidevarer.

Klik her for at se gode råd til. hvordan man vedligeholder en opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Der er netop strammet op på reglerne, fordi det skal være lettere for forbrugerne selv at vedligeholde og udføre småreparationer på deres hvidevarer. Det betyder, at der er lagt pres på elektronikproducenterne til at fremlægge flere manualer, fremstille originale reservedele og droppe lim til fordel for skruer. Det gælder blandt andet opvaskemaskiner og vaskemaskiner. Du kan læse mere om det på Ingeniørens hjemmeside her.

 

Hvad koster det at reparere en vaskemaskine, opvaskemaskine eller tørretumbler?

Det er faktisk billigere end de fleste tror at få repareret eller serviceret sine hvidevarer. Du kan se vores priser på forhånd, og du kan være sikker på, at vi er blandt de billigste og mest effektive på markedet. 

Klik her for at vores priser. Du kan også se eksempler på, hvad de mest almindelige reparationer koster.