Reparation af vaskemaskine

Er din vaskemaskine gået i stykker? Så hjælper vi dig med at få den repareret med kvaliteten i top og prisen i bund

Vi reparerer også ovne, tørretumblere, opvaskemaskiner og andre hvidevarer

Reparation af vaskemaskine

Skal din vaskemaskine repareres? Så er vi klar til at hjælpe. Når vaskemaskinen pludselig ikke tager vand ind, tromlen ikke kører eller der melder en fejlkode, du ikke selv kan udbedre, er vores dygtige montører klar til at hjælpe dig.

Det er nemlig ikke altid, at man selv ved eller kan få vaskemaskinen til at køre igen. Men så er hjælpen nær. Vi kan rykke hurtigt ud, så din vaskemaskine hurtigt kan komme til at køre igen. 

Start med at ringe til os og fortæl om problemet. Så aftaler vi en tid så hurtigt som muligt, hvor vi kan få repareret din vaskemaskine.

Reparation af alle de gængse vaskemaskine-mærker

Vi har erfaring med alle de gængse mærker på markedet og har mange års erfaring. Derfor kan vi også tit hjælpe dig både hurtigere og billigere end de fleste andre. 

 

Vi reparerer vaskemaskiner fra blandt andet:

  • Electrolux
  • Samsung
  • Smeg
  • Bosch
  • Siemens
  • Gram
  • Miele
  • Hoover
  • Bauknecht
  • Ariston
  • AEG

Bestil tid til reparation af vaskemaskine

Bestil en aftale til at få repareret din vaskemaskine med det samme. Du kan ringe alle ugens dage (mandag til søndag) fra kl. 8.00 til 22.00. Det gælder også helligdage.

Email til info@jfhvs.dk

Vi svarer så hurtigt vi kan – og du kan næsten altid være sikker på at få svar samme dag, som du sender os en mail.

Telefon på 22 23 68 08

Du er meget velkommen til at ringe. Hvis vi ikke tager telefonen, så er det fordi, vi har hænderne fulde. Så læg gerne en besked, om så ringer vi lynhurtigt tilbage til dig.

Husk! Du kan ikke bestille tid til reparation af vaskemaskine på sms.

Skriv til os

Vil du ringes op? Send os en besked, og så ringer vi hurtigt tilbage.

15 + 13 =

Fejlkoder på vaskemaskine

 Hvis du får en fejlkode i displayet på din vaskemaskine, har du mulighed for at læse mere om, hvad fejlen betyder. Også her kan du som regel finde information i brugsvejledningen.

Du kan læse mere om fejlkoder her.

Hvis du ikke selv kan reparere fejlen på din vaskemaskine, er det tid til at tilkalde en montør, der er specialist på området. Vi kender alle de gængse mærker og kan oftest reparere din vaskemaskine for en brøkdel af, hvad en ny koster. 

Kan man selv reparere en vaskemaskine? 

Hvis din vaskemaskine er gået i stykker, er første skridt altid at se i brugsvejledningen. Måske kan du læse dig frem til, hvordan du kan udbedre fejlen. I de fleste brugsvejledninger har producenten tilføjet en oversigt over de mest almindelige fejl og mulige løsninger.

 

levetidsforlæng vaskemaskine

Den miljøvenlige løsning er at reparere din vaskemaskine i stedet for at købe en ny

Når vaskemaskinen er gået i stykker og skal repareres, er det fristende at købe en ny vaskemaskine. For måske tænker du, at det bliver dyrt at reparere den. Og måske er du ikke sikker på, om det holder i længden.

Men faktisk kan det næsten altid betale sig at få vaskemaskinen repareret. Og samtidig er det også den mest miljøvenlige løsning. For det kræver mange ressourcer at producere nye hvidevarer. Og med klimakrisen er vi nødt til at levetidsforlænge vores eksisterende varer, så de holder længst muligt. Vi synes, at det er det rigtige at gøre overfor de generationer, der kommer efter os.

Ved at bruge reservedele i høj kvalitet, kan vi garantere lang levetid på dem. Og hos os er der ingen reparation, der er for lille eller for stor, så bare ring og spørg – vi skal nok hjælpe dig.

Afbestilling

Ønsker du at afbestille dit teknikerbesøg, skal det ske pr. telefon på 22 23 68 08, minimum 24 timer før den aftalte tid.

Vi accepterer ikke afbud pr. sms.

Overholdes dette ikke, vil du blive faktureret 795 kr. inkl. moms for forgæves teknikerbesøg.

Har du for hjælp til at reparere dine hvidevarer?